Smo v letnem času dobrega vzdušja, veselja in pozitivne energije. Nekatera astrološka znamenja bodo to srečo spremljala tudi na finančnem področju in imela bodo srečo z denarjem do konca tega meseca.

Oven Ovni lahko maja pričakujejo veliko finančno srečo. Pričakuje se povišanje plače ali napredovanje. Veliko prijetnih denarnih dogodkov bo nepričakovanih. Začetek meseca lahko predstavlja izzive, vendar bo druga polovica meseca za Ovne vir novih idej in pozitivne energije.

Strelec Tudi Strelcem se obeta sreča na finančnem področju. Predstavniki tega astrološkega znamenja bodo premagali svoje tekmece v boju za moč, denar in napredovanje. Mesec bo izjemno produktiven za Strelce, vendar le, če se bodo izogibali lenobi in prelaganju stvari na pozneje.

Vodnar Vodnarji bodo uspešni na vseh področjih. Sreča jih bo spremljala na stopinjah. Astrologi verjamejo, da lahko sreča in uspeh na enem področju pripomoreta k uspehu na drugem. Vodnarje čaka vrtinec dogodkov, mnogi izmed njih bodo navdih, sreča in pozitivnost. Vse je v njihovih rokah, poroča hrvaški portal Atma.

Loto in Slovenci Loto je še vedno najbolj priljubljena loterijska igra med Slovenci, v kateri sodeluje približno 950.000 polnoletnih prebivalcev Slovenije. Vsak teden se izžreba do 20.000 dobitkov, v 60 letih prirejanja pa je že ustvarila več kot 60 milijonarjev v Sloveniji. V zadnjih desetih letih so igralci Lota prejeli več kot 306 milijonov evrov.

Največ sedmic je bilo vplačanih leta 2012, kar 13. Današnja sedmica je druga po vrednosti in znaša pet milijonov evrov, kar je najvišji možni znesek v tej igri. Prva petmilijonska sedmica je bila julija 2015 vplačana v Kopru, sledita ji sedmici v vrednosti 4,9 milijona evrov leta 2012 v Mariboru in 4,6 milijona evrov leta 2018 v Ravnah na Koroškem.

Igralci Lota so v zadnjih desetih letih skupaj zbrali več kot 109 milijonov evrov koncesijskih sredstev za delovanje invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij. Proračun države je v desetih letih iz naslova davkov pridobil skoraj 52 milijonov evrov, proračuni slovenskih občin pa 23 milijonov evrov davkov od izplačanih dobitkov.

N. D.; Foto: arhiv

LEAVE A REPLY