Zares neverjetna zgodba, ki vam bo ogrela srce.

22 letna študentka Kiersten Miles iz New Jerseya je bila čez poletje zaposlena pri mladi družini. Čuvala je 9 mesečno deklico Talio. Niti na kraj pameti ji ni padlo, da ji bo ta služba spremenila življenje.

Deklica Talia je namreč bila zelo hudo bolna. Nujno je potrebovala presaditev jeter, v nasprotnem primeru ne bi dočakala niti svojega drugega rojstnega dne.

Starša sta bila zelo zaskrbljena, saj nikakor nista našla ustreznega donatorja. Pripravila sta se na najhujše…

V njihovo življenje pa je takrat vstopila varuška Kiersten. Na deklico se je močno navezala. V treh tednih njunega druženja sta postali nerazdružljivi. Deklica Talia je bila v njeni bližini vesela in srečna, kar so opazili tudi starši.

Ko je Kiersten izvedela za njeno bolezen, ni prenesla misli, da bi se ji kaj lahko zgodilo. Javila se je za donatorko. Starši so bili glede njene odločitve skeptični, saj niso bili čisto prepričane, če se 22 letno dekle zaveda v kaj se spušča in kakšno okrevanje sledi po tako zahtevni operaciji.

Kiersten pa jim je razložila, da se zaveda vsega in je pripravljena deklici rešiti njeno življenje.

Napočil je dan operacije. Trajala je kar 14 ur. Obe dekleti so operirali, zdravniki pa so staršem sporočili veselo novico, da je operacija bila uspešna in bosta obe dekleti počasi okrevali.

Od operacije sta sedaj minili dve leti, deklica Talia je zdrava in nasmejana. S Kiersten sta še zmeraj zelo povezani in ostajata v dobrih odnosih.

Delimo to ganljivo in čudovito zgodbo tudi med prijatelje in družino.

LEAVE A REPLY